İtfaiye Personeline İlkyardım Eğitimi

05.11.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı personeline Özel Duru İlkyardım Merkezi tarafından ilkyardım eğitim semineri düzenleniyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı İlçe Grup Amirliklerinde görev yapan personeline yönelik İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı koordinasyonluğunda bir hafta sürecek ilkyardım eğitim semineri düzenliyor. Biyolog ve İlkyardım uzmanı Arzu Akkanlı Uzunca tarafından personele kaza ve yangın olaylarında nasıl davranmaları gerektiği uygulamalı bir şekilde gösteriliyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen eğitime İlçe Grup Amirliklerinden 30 personel katılıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Düzenlenen ilkyardım eğitimi ile personelimizi kaza, yangın ve kurtarma olaylarında yapılan ilkyardım müdahaleleri konusunda bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz."