İtfaiye Personeline Hizmet İçi Eğitim

13.04.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, itfaiye personeline yönelik hizmet içi eğitim programı düzenliyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından İlçe Grup Amirliklerinde görev yapan itfaiye personeline bir hafta boyunca devam edecek hizmet içi eğitim programı düzenleniyor. Eğitim programında personellere, yangın söndürme malzemeleri ve uygulamaları, iş sağlığı ve güvenliği, kurtarma faaliyetleri, ilk yardım ve yangın bilgisi konularında bilgiler verilecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl eğitim programı ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Tüm İlçe Grup Amirliğinde görev yapan personelimize yönelik yangın ile ilgili bir çok konunun bulunduğu hizmet içi eğitim programı düzenliyoruz. Yaz aylarının yaklaşması ile birlikte personellerimizin yangınlara karşı daha dikkatli ve bilinçli hareket etmeleri için düzenlenen eğitimlerin oldukça faydalı olacağına inanıyorum. Bu tarz eğitimlerimizi düzenli aralıklar ile yapmaya devam edeceğiz.”