Meclis Canlı

İtfaiye Personeline Doğalgaz Yangını Eğitimi


23.07.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, olası yangınlara karşı tatbikat ve eğitim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Yatağan Grup Amirliği personeline, olası doğalgaz yangınlarına nasıl müdahale etmeleri gerektiği konusunda tatbikat ve eğitim semineri düzenlendi. Akmercan Muğla Doğalgaz Şirketi Eğitmeni Serdar Kaplanoğlu tarafından verilen eğitimde itfaiye personeline, doğalgazın tanımı, taşınması ve depolanması hakkında genel bilgiler verildi ve doğalgaz yangınına müdahale ile ilgili tatbikat gerçekleştirildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Muğla İlimizde önümüzdeki yıllarda doğalgaz kullanımı başlayacak. Bu süreçte İtfaiye teşkilatı olarak olası doğalgaz yangınlarına karşı tedbirler alıyoruz. Doğalgaz dağıtım şirketi ile birlikte doğalgaz yangınlarına müdahale teknikleri konusunda eğitim ve tatbikat gerçekleştirdik. Muğla İli genelinde görev yapan personellerimize bu tarz eğitimler düzenlemeye devam edeceğiz.”