İtfaiye Amirler Toplantısı Düzenlendi

13.08.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından aylık durum ve değerlendirmelerin yapıldığı Amirler toplantısı Datça Grup Amirliğinde düzenlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Datça Grup Amirliğinde gerçekleştirilen toplantıda, itfaiye teşkilatının aylık çalışmaları hakkında durum ve değerlendirmeler yapıldı. 13 İlçe Grup Amirlerinin katılımı ile düzenlenen toplantıda değerlendirmeler sonucu alınan kararların işlevselliği ve amirlerin istek ve talepleri görüşüldü.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Düzenlediğimiz aylık Amirler toplantıları ile 13 ilçede itfaiye teşkilatımızın iç koordinasyonu sağlamak ve motivasyonlarını arttırmak için çalışıyoruz. Bu ay Datça Grup Amirliğinde düzenlediğimiz toplantıyı önümüzdeki aylarda farklı ilçelerde yapmaya devam edeceğiz.”