Meclis Canlı

İşitme Engelli Sporcular’dan Teşekkür Ziyareti


27.11.2015

Muğla Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla’nın Ortaca İlçesi’nde basketbol, voleybol, futbol branşlarında faaliyet gösteren, 250 sporcusu bulunan Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü, kulüplerine her türlü desteği veren Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü oyuncuları Aralık ayında başlayacak müsabakalar öncesi maç formaları, eşofman, antrenman, maç topu, dizlik gibi ihtiyaçları dahil olmak üzere maddi, manevi her türlü desteği kendilerine sağlayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ettiler ve katıldıkları turnuvalarda başarılı sonuçlar, kupalar alarak Muğla’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini söylediler.



Sporcularımızın Yüzlerindeki Gülümseme ve Memnuniyet Bizim İçin Her şeyden Daha Değerli

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, sporun farklı branşlarında bir araya gelerek engelleri sporla aşan ve katıldıkları turnuvalarda Muğla’yı en iyi şekilde temsil eden sporcuları kutladı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcularının çok güzel bir birliktelikleri ve spor takımları var. İşitme engelli olmalarına rağmen toplum içinde çok aktifler ve kendilerini sporla ifade ediyorlar. Onların kendilerini mutlu hissettikleri, toplum içinde daha fark edilir oldukları spor faaliyetlerinde onlara desteğimiz sürecek ve başarılarını hep birlikte takip edeceğiz. Kulüplerine desteğimiz için bizlere teşekkür ediyorlar, asıl biz onlara teşekkür ediyoruz, her türlü engeli aşarak bizleri gururlandırdıkları için. Yüzlerindeki gülümseme ve memnuniyet bizim için her şeyden değerli.” dedi.