İnternetten Kent Kart Başvuru Dönemi Başlıyor

23.03.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ve Belediye Denetimli Özel Halk otobüslerinde kullanılan Muğla Kent Kart sistemine Yüksek Öğretim Kurulu ile yapılan Protokol neticesine üniversite öğrencileri Kent Kart Başvurularını internet ortamından yapabilecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ulaşımda zaman tasarrufu sağlayan teknolojiyi ve teknolojinin getirdiği yenilikleri takip ettiklerini belirtti. Kolukısa; “YÖK ile bir protokol yaptık ve üniversite öğrencilerimiz artık kişiselleştirilmiş öğrenci kartı başvurularını internet ortamında www.mugla.bel.tr adresinde bulunanKent Kart Başvuru sekmesinden yaklaşık 3 dakikada yapabilecekler. Vatandaşlarımızın belediye hizmetlerine en kolay biçimde ulaşabilmeleri için çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca ihale aşamasında olan filo takip sistemi ile birlikte tüm toplu ulaşım ve servis araçlarının elektronik ortamda takip edilmesi için çalışıyor ve Büyükşehir Belediyesi otobüslerini kamera sistemi ile izliyoruz.” dedi.