İlhan Şeşen’den Gençlere Müzik Ziyafeti

18.05.2017

Menteşe Belediyesi tarafından  düzenlenen  Kötekli Gençlik Festivali etkinlikleri arasında Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin konseri de yer aldı. İlhan Şeşen ve Ali Osman Erbaşı’nın sahne aldığı konser gençleri mest etti.

Türk müziğinin mihenk taşlarından olan İlhan Şeşen sahnede en sevilen parçalarını Ali Osman Erbaşı ile birlikte seslendirirken konsere katılanlar da hep bir ağızdan eşlik ettiler.  19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına start veren Muğla Büyükşehir Belediyesi konu ile ilgili yaptığı açıklamada ;” 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarımıza bayramımıza adını da veren gençlerimizle birlikte coşkuyla kutluyoruz. Bu konserimiz aynı zamanda Menteşe Belediyemiz’in düzenlediği Kötekli Gençlik Festivali’nin de kapanış etkinliğiydi. Keyifli bir konser ve güzel bir akşam olduğuna inanıyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerimiz, 19 Mayıs 2017 Cuma günü Ula/ Asar Park’ta sahne alacak olan Türk Sanat Müziği sanatçısı Selcan Kökçen Şahin konseri ile devam edecek. 20 Mayıs 2017 Cumartesi günü Menteşe/ Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alacak olan İrem Derici konseri ile de etkinliklerimiz son bulacak. Bu kutlamalar vasıtasıyla Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyetimizi ve geleceğimizi emanet ettiği gençlerimizin bu değerli emanetlere sahip çıktığını ve kendilerine verilen görevleri layığı ile yerine getirdiğini görmek bizleri gururlandırdı. Milli Mücadelemizin başladığı, tarihe altın harflerle yazılan, ülke ve millet olarak yekvücut vatan savunmamızın ilk adımı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun! “ ifadelerine yer verildi.