Meclis Canlı

İl Sağlık Müdürlüğünden İtfaiyeye Teşekkür


23.11.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerine, geçtiğimiz günlerde Yatağan İlçesinde düzenlenen İl Sağlık Afet ve Acil Durum Planı (İLSAP) Uygulama Tatbikatına katkılarından dolayı İl Sağlık Müdürlüğü tarafından teşekkür belgesi verildi.

İl Sağlık Afet ve Acil Durum Planı (İLSAP) Uygulama Yönergesi kapsamında, afet ve acil durumlara karşı hazırlık için Yatağan İlçesinde düzenlenen tatbikata İtfaiye Dairesi Başkanlığı Menteşe Grup Amirliği, Yatağan Grup Amirliği ve Bodrum Grup Amirliği ekipleri katıldı. Afet ve acil durumlara karşı kurumlar arası koordinasyon ve işbirliği çerçevesinde düzenlenen tatbikata İtfaiye ekiplerinin katkılarından dolayı Muğla Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü tarafından teşekkür belgesi verildi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “İtfaiye teşkilatı olarak oldukça güçlü ve iyi bir donanıma sahibiz. Düzenli aralıklar ile gerçekleştirdiğimiz tatbikatlarla diğer kurum ve kuruluşlarla koordineli bir şekilde çalışarak vatandaşlarımızın 7/24 güvende olmalarını sağlıyoruz. Bu tarz teşekkür belgeleri bizlere moral ve motivasyon sağlaması açısından oldukça önemli. Afet ve acil durumlara karşı diğer kurumlarla işbirliği içerisinde olmaya devam edeceğiz.”