İhtiyaç sahibi vatandaşların Bayram tıraşı Büyükşehir’den

25.04.2022

Her Bayram öncesi yatağa bağımlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz tıraş hizmeti veren Muğla Büyükşehir Belediyesi bu hizmetine devam ediyor.

Sağlık alanında Muğla’ya birçok yenilik kazandıran ve vatandaşların yanında olmaya devam Muğla Büyükşehir Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle ihtiyaç sahipleri ve yatağa bağımlı vatandaşların bayram tıraşını yapıyor.

Evde Bakım Hizmetleri kapsamında vatandaşların kapısını çalan Muğla Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi vatandaşların bayram tıraşı ihtiyacını da düşünerek örnek bir uygulamaya imza atıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yatağa bağımlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşları hijyen kurallarına uygun bir şekilde tıraş etmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin bayram tıraşı uygulamasından yararlanmak isteyen vatandaşların 444 48 01 nolu Çağrı Merkezi’ni aramaları yeterli oluyor.