Hizmet içi eğitimler devam ediyor

09.04.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan personele yönelik “Ormancılık Alanı Ağaç Budama” kurs programı düzenlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde teorik kısmı düzenlenen eğitim programında iş yeri güvenliği ve tehdit edici unsurlar, meslek hastalıkları, kaza ve yaralanma, iş güvenliği mevzuatı gibi konular hakkında bilgiler verildikten sonra eğitimin uygulamalı kısmı Şehir Yeni ve Eski Mezarlıklarında gerçekleştirildi. Burada katılımcılara uygulamalı olarak budama hazırlığı, malzeme makine ve aletleri hazırlama, alet ve alan temizliği gibi konularda bilgiler verildi.

Kurs bitiminde yapılan sınavda başarılı olan katılımcılar sertifika almaya hak kazandı.