Meclis Canlı

Hizmet İçi Eğitim Programları Devam Ediyor


06.03.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü personeline hizmet içi eğitim programı düzenlendi.

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğüne bağlı 31 personelin katıldığı eğitim programında mezarlık alanlarının ilaçlanması, bakım ve onarımları hakkında Ziraat Mühendisi ve İş Sağlığı Uzmanı tarafından teorik ve uygulamalı eğitimler verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç konu ile ilgili yaptığı açıklamada, bu tarz hizmet içi eğitim programlarının düzenli ve belirli aralıklar ile verildiğini söyledi. Hacı Koç; “Düzenlenen eğitimde personellerimize uzmanlar tarafından mezarlık alanlarının nasıl ilaçlanması gerektiği hem teorik hem de uygulamalı olarak anlatıldı. Bu tarz eğitimler ile personellerimizin çalıştığı alanlarda vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet vermeleri öncelikli hedefimiz ve hizmet içi eğitimlerimiz yıl boyunca düzenli olarak devam edecek. “ dedi.