Meclis Canlı

Hizmet Araçları Görev Başında


08.04.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesine yeni katılan hizmet araçlarının, Muğla İli genelindeki hizmet noktalarında görevlendirmeleri yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü bünyesine katılan hizmet araçlarını, 7 Nisan Salı günü itibariyle Muğla İli genelindeki 6 hizmet noktasında görevlendirdi. Hizmet ağını genişleterek daha iyi hizmet verebilmek için yapılan görevlendirme programı dahilinde araçlar İlçelerdeki hizmet ağına dahil edildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç, araçların teslimi sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Büyükşehir dahilindeki tüm vatandaşlarımıza sevgi, hoşgörü ve güleryüzle hizmet parolası ile yaptığımız çalışmalar kapsamında tüm mezarlık alanlarının ıslahı ve düzenlenmesi için iyi bir organizasyon yaptık. Ayrıca personellerimizle bir araya gelerek daha iyi hizmet vermek için görüş alışverişlerinde bulunuyoruz. Personellerimizden öncelikli olarak isteğimiz, vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için hızlı, etkin ve yerinde hizmet odaklı hareket etmeleridir.”