Meclis Canlı

Hidrantların Periyodik Bakımları Yapılıyor


17.03.2017


Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından, il genelindeki yangın hidrantlarının (musluklarının) periyodik kontrolleri devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri il genelindeki çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler il genelinde bulunan yangın musluklarının periyodik bakımlarını yapmaya devam ediyor. İl genelinde bulunan 40 itfaiye hizmet noktasındaki itfaiye araçlarının yangın anında kullandıkları bin 491 hidrantın kontrolleri yapılıyor. Arızalı olan hidrantlar ise tespit edilerek kullanıma hazır hale getiriliyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada “İl genelinde dar ve araç girmesi mümkün olmayan bölgelerde bulunan yer altı ve yer üstü olarak konumlanan alternatif su kaynağı olarak kullanılan yangın musluklarının kontrolleri ekiplerimiz tarafından yapılmaktadır. Arızalı olan musluklar yine ekiplerimiz tarafından bakım onarımı yapılarak hazır hale getirilmektedir. Vatandaşlarımızdan yer altı ve yer üstü yangın musluklarını kapatacak ve su almayı zorlayacak şekilde araçlarını park etmemelerini ayrıca arızalı olarak gördükleri muslukların tamiri için 444 48 01 numaralı telefona bildirmelerini rica ediyoruz.” İfadeleri kullanıldı.