Hıdırellez Şenliği Fethiye’de coşkuyla kutlandı

08.05.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumartesi günü Fethiye Aksazlar Koyu’nda “Hıdırellez Şenliği” düzenlendi. Sabahın erken saatlerinde başlayan şenlikler gün boyu devam etti.

Vatandaşların müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiği günde, baharın gelişi yerel roman dansları ve ezgileriyle kutlandı

Etkinlikle ilgili Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada: “ Baharın gelişi ve doğanın uyanışını simgeleyen Hıdırellez Bayramı’nın coşkusunu bu yıl Fethiye Aksazlar Koyu’nda  vatandaşlarımızla birlikte yaşadık. Çok keyifli ve güzel bir gün olduğuna inanıyoruz. Baharın olumlu enerjisinin tüm insanlığa umut ve mutluluk getirmesini temenni ederken bu tür etkinliklerimizde halkımızla birlikte olmaya devam edeceğimizi belirtmek isteriz.” ifadelerine yer verildi.