Meclis Canlı

Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı’ndan Ziyaret ve Konferans


27.11.2015

Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Prof.Dr. Erdal Zorba, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde “Herkes İçin Spor ve Rekreasyon(Ofis Egzersizleri ve Yaşam Kalitesi” Konferansı düzenlemek için Muğla’ya gelen, Türkiye’de ilk Rekreasyon Bölümü kurucusu Gazi Üniversitesi BESYO Müdürü Prof.Dr.Erdal Zorba, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

1996-2007 yılları arasında Muğla Üniversitesi BESYO Müdürlüğü yaptığı dönemlerden bugüne kadar Muğla’nın her alanda geliştiğini söyleyen Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Prof.Dr. Erdal Zorba, Türkiye’nin birçok şehrini düzenlediği konferanslar nedeniyle gezdiğini, Muğla ve Eskişehir’de belediyelerin sosyal yaşam alanları, spor ve rekreasyon alanları bakımından vatandaşları için çalışmalarını beğenerek takip ettiğini belirtti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi  Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde “Herkes İçin Spor ve Rekreasyon(Ofis Egzersizleri ve Yaşam Kalitesi” Konferansı düzenleyen Prof.Dr.Erdal Zorba, ayrıca Herkes İçin Yaşam Boyu Spor kitabını katılımcılara imzaladı.

Sosyal Yaşam Alanlarında Vatandaşlarımız Bir araya Geliyor, Hemşerilik Duyguları Gelişiyor

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla’da sosyal yaşam alanları, spor tesisleri, sosyo-kültürel alanlar yaratarak vatandaşları buralarda bir araya getirdiklerini, bu alanlarda bir araya gelen, birlikte vakit geçiren, buluşan vatandaşlar arasında komşuluk ve hemşerilik duygusunun geliştiğini söyledi. Muğla’nın Büyükşehir Belediyesi olmasından sonra sosyal yaşam alanları bakımından birçok yeni projeleri olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, bu spor, sosyo-kültürel alanlarda Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Prof.Dr. Erdal Zorba’nın da değerli fikirlerinden yararlanarak vatandaşlarımız için yeni, farklı çalışmalar yapabileceklerini belirtti.