Hedefleri Ortak Olan Derneklerimiz Birlikte Hareket Etmeli

26.03.2015

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Muğla Şubesi, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Muğla Şube Başkanı Leyla Ural ve yönetim kurulu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Türkiye’nin Atatürk’ün yolunda ilerleyen, daha çağdaş, daha demokratik, daha özgür bir toplum olabilmesi için derneklerin önemli olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, hedefleri ortak olan bu tür derneklerin birlikte hareket edebilmeleri gerektiğini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Kuruluşundan bu yana eğitime, öğrencilere, kadınlara verdiği destekle Türkiye’de önemli çalışmaların altına imza atan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin Muğla şubesine ziyaretleri için teşekkür ediyor, derneğe Muğla’da yapacağı çalışmalarda başarılar diliyorum.” dedi.