Hayvan Dostu Büyükşehir İtfaiyesi

12.06.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, sadece insanların değil hayvanların da hayatını kurtarıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na vatandaşlardan gelen ihbarlar üzerine ekipler 3 gün içerisinde 4 hayvanın hayatını kurtardı. Ekipler, Datça İlçesinde kedi ve yılanı, Marmaris ilçesinde baykuş yavrularını ve Bodrum İlçesinde de ineği mahsur kaldıkları yerlerden çıkararak hayatlarını kurtardı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “İtfaiye teşkilatı olarak sadece insanların değil doğadaki tüm canlıların hayatını kurtarmak bizim en önemli görevimiz. Ekiplerimiz 3 gün içerisinde 4 hayvanın hayatını kurtararak  doğal yaşam ortamlarına bıraktılar.”