Meclis Canlı

Hayırsever vatandaştan Büyükşehir’e Ambulans bağışı


13.02.2020


Muğla Büyükşehir Belediyesi Hasta nakil hizmeti ambulans sayısı Nurgül İlter’in ambulans bağışı ile 12’ye çıktı.

Muğla ili Menteşe ilçesinde yaşayan 71 yaşındaki Nurgül İlter Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne değeri 255 Bin TL olan Hasta Nakil ambulansı bağışladı. Vefat eden babasının son bir buçuk yılında Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin sağlık hizmetlerinden yararlanmasından çok memnun olan ve bu hizmetin daha fazla kişiye ulaşmasını isteyen Nurgül İlter Büyükşehir’e ambulans bağışında bulundu. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün hasta nakil ambulansı bağışlayan Nurgül İlter’e ambulans bağışı için teşekkür ederek plaket takdim etti.

Özlem Kurucan; “Büyükşehirin sağlık hizmetlerinden memnuniyeti ve daha fazla kişinin yararlanması için halam bu bağışı yaptı”

Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ambulans bağışında bulunan Nurgül İlter’in yeğeni Özlem Kurucan 97 yaşında kaybettikleri dedesinin son bir buçuk yılında Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin sağlık hizmetleri ile hep yanlarında olduğunu, halalarının da bu hizmetin daha fazla kişinin yararlanması için ambulans bağışında bulunduğunu söyledi.

Hasta Nakilde 33 Bin 744 sayısına ulaşıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 2014 yılında 13 ilçede başlattığı sağlık hizmetlerinde evde bakımla 12 bin 493, hasta nakil hizmeti ile de 33 bin 744 vatandaşa ulaştı. Evde bakım hizmetinde 155 bin 114 tıbbi bakım, 50 bin 854 genel bakım, hasta nakil hizmetinde de 33 bin 744 hasta nakil sayısına ulaşıldı.

Başkan Gürün; “Yaşamaktan ve hizmet etmekten gurur duyduğumuz Muğlamızda birlikte aileyiz birlikte Muğlayız.”

Muğla’nın 13 ilçesi, 569 mahallesinde yaşayan vatandaşlarla hep birlikte büyük bir aile olduklarını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Büyükşehir’in sağlık hizmetlerinden memnun bir hemşehrilerinin ambulans bağışı ile bu büyük aileye büyük bir katkı verdiğini belirtti ve Nurgül İlter’e teşekkür etti.

Başkan Gürün; “Büyükşehir ailesi olarak birçok hizmetimizle vatandaşlarımızın yanındayız. 2014 yılında başlattığımız sağlık hizmetlerimizle bugüne kadar birçok ihtiyaç sahibi vatandaşımızın yanında olduk. Doktorlarımız tarafından verilen tedavilerin evde uygulanması, pansumanların yapılması, tansiyon ve şekerlerinin ölçülmesi ve hastalarımızın hastaneye ya da evlerine nakillerinde Büyükşehir sağlık ekiplerimiz olarak hemşehrilerimizin hep yanındayız. Bu hizmetimizden memnun olan ve yakınını kaybettikten sonra da bu hizmetimizden daha fazla kişinin yararlanabilmesini isteyen hemşehrimiz Nurgül İlter Büyükşehir ailemize değeri 255 bin TL olan hasta nakil ambulansı bağışladı. Gönlü ve yüreği güzel hayırsever hemşehrimiz Nurgül İlter’e bu anlamlı bağışı için Muğlamız adına çok teşekkür ediyorum. 12’ye çıkan hasta nakil ambulansımızla daha fazla vatandaşımıza ulaşarak yanlarında olacağız. Yaşamaktan ve hizmet etmekten gurur duyduğumuz Muğlamızda birlikte aileyiz birlikte Muğlayız”dedi.