Hastaneye günde 122 sefer düzenleniyor

04.06.2018

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne vatandaşların rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları için günde 122 sefer düzenleniyor.

Ulaşım konusunda il genelinde birçok çalışma yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sıkıntı yaşamaması ve sağlık hizmetlerinden daha rahat faydalanmaları için Menteşe ilçesi Tıp Fakültesi seferlerine olan yoğun ilgiyi,  yeni seferler ekleyerek mağduriyet yaşanmasının önüne geçti.

MUTTAŞ tarafından yürütülen toplu taşıma hizmetleri arasında yer alan Otogar/Stadyum – Tıp Fakültesi hattında sabah saat 06:40 ve gece saat 23:25 saatleri arasında gidiş dönüş toplam 54 sefer, Düğerek – Stadyum - Tıp Fakültesi hattında sabah saat 06:30 ve akşam saat 17:30 saatleri arasında gidiş dönüş toplam 26 sefer TOKİ – Tıp Fakültesi hattında sabah saat 07:45 ve akşam saat 17:35 saatleri arasında gidiş dönüş toplam 14 sefer ve Menteşe Yapı Kooperatifi – Tıp Fakültesi hattında sabah saat 07:15 ve akşam saat 20:15 saatleri arasında gidiş dönüş toplam 28 otobüs seferi düzenleniyor.

Gidiş-dönüş toplam 122 seferin düzenlendiği hastane hattındaki hizmetten dolayı vatandaşlar büyük memnuniyet duyuyor.