Hasar Gören Yollar Onarılıyor

17.12.2014

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı sel ve heyelan yüzünden zarar gören yolların bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler Dalaman İlçesi Karacaören Köyünde meydana gelen sel ve heyelan olaylarından sonra yol ve çevresinde oluşan hasarları gidermek için çalışma yaptı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç; “Doğal afetler sonucu meydana gelen hasarları en aza indirmek için çalışmalarımız sürüyor. Vatandaşlarımızı mağdur etmemek ve güvenliklerini tehlikeye sokacak durumları ortadan kaldırmak için sel ve heyelanlar yüzünden zarar gören yollarımızın bakım ve onarım çalışmalarını dikkatli ve hızlı bir şekilde yapıyoruz. “dedi.