Halk otobüsleri yaza hazır

01.06.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 13 ilçede belediye ve denetimindeki özel toplu taşıma araçları sirkülasyonun artması ile birlikte yaz sezonuna hazırlıkları yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi, güvenli, konforlu ve erişilebilir ulaşım için çalışmalarını sürdürüyor. 13 ilçede belediye ve denetimindeki özel toplu taşıma araçlarında yaz sezonu hazırlıkları tamamlandı.

Sezonun başlamasıyla artan talepler sonrasında il genelinde bulunan hatların sefer sayıları arttırılırken, klima bakım ve denetimleri de yapıldı. Yıl boyunca yapılan dezenfekte işlemleri ise rutin olarak devam ettirilip, vatandaşların daha hijyenik ortamlarda yolculuk etmeleri sağlanıyor.

Vatandaşlar il genelinde toplu taşıma hizmeti sunulan hatlara ait sefer saatlerine www.mugla.bel.tr adresindeki otobüs sefer saatleri kısmından ulaşabilecek.