Meclis Canlı

Güvenli Ulaşım İçin Kış Hazırlıkları Tamamlandı


13.12.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı kış aylarında vatandaşların güvenli bir şekilde yolculuk yapabilmeleri için hazırlıklarını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, soğuk hava dalgasının tüm yurtta etkili olmasını göz önünde bulundurarak özellikle yüksek kesimlerde yaşayan vatandaşların kar yağışına ve yollarda oluşabilecek buzlanmalara karşı dikkatli olmaları gerektiği, uygun zincir ve lastik kullanmaları konusunda uyardı.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın oluşabilecek durumlara karşı hazırlıkları tamamladığını belirten Daire Başkanı Hida Kılıç “Vatandaşlarımızın yaşadıkları bölgenin şatlarına uygun olarak araçlarını ekip ve ekipmanları ile kış lastiklerini kullanmaları hususunda mağduriyet yaşamamaları amacı ile duyarlı davranmalarını rica ediyoruz. Özellikle yüksek kesimlerde oluşabilecek yol üzerinde buzlanma ve kar yağışı ihtimaline karşı ekiplerimiz 24 saat usulü çalışmayla hazırlıklarını tamamladı. Gerekli olduğu durumlarda tuzlama yapmak üzere malzemeler tedarik edilerek vatandaşların güvenli ulaşımını sağlamak için hazır durumdayız.” dedi.