Gürün, Bodrumspor final maçına gitti

30.05.2022

TFF 2’nci Lig Play-Off finalinde Karacabey Belediyespor’u 3-0 yenen Bodrumspor, tarihinde ilk defa TFF 1. Lig’e yükseldi. İzmir’de yapılan final müsabakasında yerini alan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Bodrumspor’u yalnız bırakmadı.

TFF 2. Lig Play-Off finalinde Bodrumspor, Bursa temsilcisi Teco Karacabey Belediyespor'u 3-0 mağlup etti ve tarihinde ilk TFF 1’inci Lig’de mücadele etmeye hak kazandı. İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda oynanan final mücadelesini Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar da takip etti.

Bodrumspor müsabakanın 30’uncu dakikasında Erdem’in golüyle öne geçti. Ardından mücadelenin 39’uncu dakikasında Samet skoru 2-0’a getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Cenk 54’üncü dakikada Bodrumspor’un üçüncü golüne imza atan isim oldu. Kalan dakikalar sonucu değiştirmedi, Muğla temsilcisi Bodrumspor 1’inci Lig’e yükseldi. Maç bitiminde Bodrumsporlu oyuncular, teknik ekip ve taraftarlar büyük coşku yaşadı. Karacabey Belediyespor ise umutlarını gelecek sezona bıraktı.