Meclis Canlı

“Gülümsemenin Büyüsü” Semineri Güldürdü


03.02.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurum içi ve kurum dışı eğitim ve seminerler devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği “Gülümsemenin Büyüsü” seminerinde Psikolog-Eğitimci Kutay Ürkmen, katılımcılara iki bölüm halinde gülümsemenin faydalarını anlatan sunum yaptı. Gülmenin insan vücudu üzerindeki yararları, ikili ilişkilerdeki faydalarını sunum ve videolarla izleyicilere anlatan Kutay Ürkmen katılımcılara neşeli dakikalar yaşattı.

Gülümsemenin Büyüsü seminerine katılan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı   Dr.Osman Gürün, yaptıkları iş gereği malzemelerinin insan olduğunu ve insanlarla kurdukları sevgiye dayanan ilişkilerde gülümsemenin en önemli öge olduğunu söyledi. Başkan Gürün; “Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak kullandığımız “Sevgi, Hoşgörü, Güleryüzle Hizmet” sloganımızda olduğu gibi vatandaşlarla kurduğumuz sevgiye dayalı ilişkilerde gülümseme ve güler yüze büyük önem veriyoruz. Yaptığımız işlerin temelinde insan var. Gülen ve gülümseyen insan hem karşısındakine hem de kendine pozitif enerji yükler. Bunun için gülümseme çok önemli ve hiçbir maliyeti yok. Sadece mimiklerimiz ve jestlerimizi farklı kullanarak karşımızdaki insana yürekten merhaba demiş oluyoruz. Bu seminerlerin katılımcılara çok yararlı olacağını düşünüyor, değerli hocamız Kutay Ürkmen’e gülümsemenin seminerini düzenlediği için teşekkür ediyorum” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği Gülümsemenin Büyüsü semineri şubat ve mart aylarında 4 seans olarak daha Büyükşehir Belediyesi çalışanları için düzenlenecek.