Güllük Çekek Yeri ISO Belgelerini Aldı

03.03.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi Güllük çekek yeri ISO belgelerini aldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Güllük Çekek Yerinde sunulan çekek ve karapark hizmetleri için ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini aldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada; yönetim sistemlerinin iyileştirilmesi için 2015 yılı sonunda başlayan çalışmaların geçtiğimiz Şubat ayı sonunda yapılan eğitim ve denetlemelerle tamamlandığı bilgisi yer aldı. Kalite Yönetimi Sistemi, Çevre Yönetim Sistemi ile İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ile ilgili belgelerin alınmasıyla, çekek yerinde çok daha nitelikli, çevreye duyarlı ve emniyetli hizmet sunulacağı belirtildi.