Meclis Canlı

Görme Engelliler Derneği’nden Başkan Gürün’e Teşekkür Plaketi


12.11.2018

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şubesi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulunarak plaket takdim etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile Muğla’da düzenlenen Türkiye Görme Engelliler Derneği’nin 6.Hizmet İçi Eğitim Semineri’nden tüm katılımcıların memnun ayrıldığını ve Muğla’yı çok sevdiklerini söyleyen Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şubesi Başkanı Mehmet Özdemir Başkan Gürün’e ev sahipliği, duyarlılığı için plaket takdim etti.

Her yıl farklı ilde düzenlenen ve Türkiye’nin birçok şehrinden katılımla gerçekleştirilen Türkiye Görme Engelliler Derneği’nin 6.Hizmet İçi Eğitim Semineri bu yıl Muğla’da Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile düzenlendi. Seminere katılan tüm şehirlerin Muğla’dan çok memnun ayrıldıklarını belirten Mehmet Özdemir; “Gaziantep’ten, Batman’dan, Kahramanmaraş’tan ve daha birçok farklı şehirden katılımcılarla gerçekleştirdiğimiz seminerimiz çok güzel geçti ve herkes Muğla’dan memnun ayrıldı. Seminerimize katkılarınız için siz Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Osman Gürün’e çok teşekkür ediyoruz. Biz dernek olarak üç yıldır faaliyetteyiz. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı olarak siz baştan beri bize destek oldunuz ve bu konuda hassasiyetinizi ve duyarlılığınızı gösterdiniz.” dedi.

Başkan Gürün; “Sevgiyle, hoşgörüyle, güleryüzle ve birlikte olunca aşılamayacak engel yok.”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Muğla’da ve ülkemizde sevgiyle, hoşgörüyle, güleryüzle ve birlikte olunca aşılamayacak engelin olmadığını söyledi ve Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şubesi’ne ziyaretleri ve plaket takdimleri için teşekkür etti. Başkan Gürün; “Muğla sevginin, güleryüzün ve hoşgörünün şehri.  Muğlamız sizin etkinliğiniz olan 6.Hizmet İçi Eğitim Semineri’ne ev sahipliği yaptı ve ülkemizin farklı şehirlerinden gelen misafirleri ağırladı. Birlikte, sevgiyle aşılamayacak engel yok. Görme kusuru olmayıp kapkara bir dünyada yaşayan insanlar var. Sevgiyle, el ele gönüllerin, zihinlerin aydınlanmaya ihtiyacı var. Dernek olarak sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyor, ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.” dedi.