Göcek Atık Kabul Tesisi Yaza Hazır

12.05.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, deniz araçlarından kaynaklı atıkların toplanması için 2015 yaz sezonu hazırlıklarını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na ait Fethiye İlçesinde bulunan Göcek Atık Kabul Tesisi 2015 yaz sezonuna hazır. Göcek Atık Kabul Tesisinde teknelere mavi kart verilmesi ve atık alım işlemlerinin sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesi için gerekli hazırlık çalışmaları tamamlandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkan V. Aylin Giray konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Göcek Atık Kabul Tesisimiz geçtiğimiz yaz sezonunda 1313 adet tekneye ait atıkların alınması konusunda ve 148 adet tekneye atık verme işleminde kullanılmak üzere mavi kartlarını temin etme konusunda hizmet verdi. 2015 yaz sezonunda da atık alımı ve mavi kart verilmesi işlemlerinin sorunsuz olması için tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve hizmet vermeye başladık.”