Gençlerin Renklerle Dansı

18.05.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri Gençlik Şöleni ile başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sosyo-Kültürel Alanda düzenlenen Gençlik Şöleni renkli görüntülere sahne oldu. Gençlik Şöleni’ne Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şenlik alanında müzik, tırmanma duvarı, zıpla-yapış, gladyatör, canlı langırt, dart, çek bırak, uçurtma gibi çeşitli oyunların yanı sıra toz boyalarla yapılan Renklerin Dansı etkinliğinde gençler gönüllerince eğlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Gençlik Şöleni ile başlayan Gençlik Haftası etkinlikleri 19 Mayıs akşamı saat: 20.00’da toplanma ile başlayacak olan Gençlik Yürüyüşü’nün ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi Caz Orkestrası’nın vereceği konser ile son bulacak.