Meclis Canlı

Gazeteci Hasan Önkaş Tiyatro Oyunuyla Anıldı


28.03.2017



Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Tiyatro Topluluğu  tarafından,27 Mart 2011 yılında hayatını kaybeden Muğla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Gazeteci Hasan Önkaş anısına “Bina” adlı tiyatro oyunu sergilendi.

11 yıl boyunca Muğla Belediyesi’ne hizmet veren değerli gazeteci Hasan Önkaş anısında düzenlenen tiyatro oyununa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Hasan Önkaş’ın değerli ailesi ile mesai arkadaşlarının da katıldığı tiyatro oyunu izleyenleri mest etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada: “ Konservatuarımıza bağlı tiyatro topluluğumuzun Hasan ÖNKAŞ anısına düzenlediği oyun ile güzel bir akşam geçirdik. Tiyatro topluluğumuza teşekkür ediyoruz. Sanatın şehrimizdeki etkisini daha güçlü kılabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Hem kendi bünyemizde kurulan konservatuarımızın çalışmaları hem de şehrimizde bulunan amatör sanat gruplarıyla işbirliği içinde ortaya çıkardığımız çalışmalar Muğlamızın gerçek bir kültür-sanat şehri olduğunun birer göstergesidir. Bundan sonraki amacımız da kültür-sanat faaliyetlerinde geldiğimiz yerin çok daha üstünde bir hedefe varmaktır. Gün geçtikçe yükselen çıtamızla halkımızı sanatla buluşturmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verildi.