Meclis Canlı

Galatasaraylı İş Adamları Derneği’nden Başkan Gürün’e Ziyaret


08.12.2016


Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Fethiye İlçesi’nde kurulan ve bir ay önce genel kurulunu yaparak faaliyetlerine başlayan Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği ilk resmi ziyaretini Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ederek gerçekleştirdi.



Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği Başkanı Yunus Önder, dört ay önce Galatasaray çatısı altında bir araya gelerek dernek kurduklarını söyledi ve dernek olarak değerli Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ederek ilk resmi ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini söyledi. Yunus Önder; “Fethiye ilçemizde Galatasaray çatısı altında birleşerek sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmek için derneğimizi kurduk. Genel kurulumuzu yaptıktan sonra ilk resmi ziyaretimizi Muğlamızın çok değerli Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ederek gerçekleştiriyoruz. Ayrıca başkanımıza ve ekibine yeni kurulan bir belediye olmasına rağmen Muğlamıza yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başkanımız Muğla’da bütün ilçelere eşit, insan odaklı hizmet götürüyor. Derneğimizin amacı sosyal sorumluluk projeleri üreterek farkındalık yaratmak. Kırsaldaki daha önce hayatında hiç maça gitmemiş, stadyumda maç izlememiş çocuklarımızı Fethiyespor maçına götürüyoruz. Bu onlar için büyük mutluluk” dedi. Ziyarette Fethiye İş Adamları Derneği Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün resmini hediye etti.



Farklı Renklerin Bir Araya gelerek sosyal projeler Üretmesi Çok Önemli

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği ziyaretinde toplumumuzun her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bir dönemde herhangi bir takıma gönül vermiş taraftar derneğinin bütün renkleri bir araya getirmesinin, sosyal sorumluluk projeleri üreterek toplumda farkındalık yaratmasının takdir edilecek bir yaklaşım olduğunu söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Herkesin yaşadığı toplumda olup bitenlere karşı bir sorumluluğu, duyarlılığı olmalı. Hangi düşünceye, hangi renklere gönül vermiş olursa olsun toplum olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Fethiye’de Galatasaray çatısı altında bir araya gelerek kırsaldaki çocuklarımız için sosyal projeler üretmeniz, onların yanında olduğunuzu hissettirmeniz çok önemli. Büyükşehir Belediyesi olarak kırsalda yaşayan vatandaşlarımıza, köylerimize hizmet noktasında büyük önem veriyoruz. Yatırımlarımızda kırsalın yaşam standartlarını arttırmayı, kentten kırsala göçü teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Ziyaretiniz için teşekkür ediyor, derneğinizin çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.