Meclis Canlı

Futbol Buluşmaları Toplantısı


30.04.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen “Futbol Buluşmaları” toplantısına katıldı.

28 Nisan Çarşamba günü Antalya’da gerçekleştirilen “Futbol Buluşmaları” toplantısına,  Afyon, Antalya, Denizli, Isparta, Muğla ve Uşak illerinin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleri, ASKF (Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) Başkanları, TÜFAD (Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği) Başkanları, Futbol İl Temsilcileri, BESYO Müdürleri ve Belediyelerin spor yetkilileri katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, BaşkanlığınıTürkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in yaptığı toplantıda, Muğla Büyükşehir Belediyesinin mevcut spor tesisleri hakkında ve bu tesislerde gerçekleştirilen spor faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ayrıca Büyükşehir Belediyesinin 2015 yılında yapmayı planladığı spor tesisleri hakkında da açıklamalarda bulundu. İnan; “  Büyükşehir Belediyesine ait futbol sahalarında oynanan müsabakalara sağlık görevlilerinin gelmemesi önemli bir problem teşkil ediyor. Yapılanma aşamasında olan teşkilatımız bu sorunu Büyükşehir Belediyemizin sağlık personelleriyle çözerek sporcuların mağdur olmasını önlüyor. Bu sorunun TFF tarafından yapılacak düzenlemeyle çözülmesini talep ediyoruz.” dedi.