Meclis Canlı

Fethiye’de birlik mesajları


27.05.2019


Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Fethiye 11. Kültür Sanat Festivali’ne katıldı. Festivalde konuşan Başkan Gürün, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile birlikte önümüzdeki 5 yılda Fethiye’de kültür sanat etkinlikleri yanında çok önemli alt ve üst yapı yatırımları yapacaklarını vurguladı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün bu yıl 11.’si düzenlenen Fethiye Kültür Sanat Festivali etkinliklerine katıldı. Festivalden önce Fethiye Belediyesi’ni ziyaret eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve belediye bandosu ile karşılandı.

11.Fethiye Kültür ve Sanat Festivali’nde konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; “Görüyorsunuz kavga etmeden birlik ve beraberlik içinde halkımıza ve Muğla’mıza güzel hizmetler yapılabiliyor. Önümüzdeki 5 yılda Fethiye’de çok farklı hizmetlere değerli başkanımız Osman Gürün ile birlikte imza atacağız. 23 Haziran’dan sonra her şey hem Fethiye’mizde hem ülkemizde çok güzel olacak.

Alim Karaca; “Birlik ve Beraberlik İçinde Hizmet Ediyoruz”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Burada şunu gördüm ki hep birlikte burada bir anıyı bir festivali bir güzelliği paylaşabiliyoruz. Her zaman şunu sizlerle paylaştım; Asla insanların ayrışması noktasında olmayacağız. Görüyorsunuz kavga etmeden birlik ve beraberlik içinde halkımıza ve Muğlamıza güzel hizmetler yapılabiliyor. Değerli Başkanımız sayın Osman Gürün’le birlikte şu kırk günlük süreç içerisinde gerçekten Fethiye’de önemli etkinliklere imza atıyoruz. Önümüzdeki 5 yılda göreceksiniz sadece kültür ve sanatta değil farklı dalda birçok hizmet alanında Fethiye’de imza atabileceğimiz gelecek kuşaklara aktarabileceğimiz önemli hizmetlere değerli başkanımız Osman Gürün ile birlikte imza atacağız. 23 Haziran’dan sonra her şey hem Fethiyemizde hem ülkemizde çok güzel olacak” diye konuştu.

Başkan Gürün; “Önümüzdeki süreçte temel atmalarda ve açılışlarda daha çok bulaşacağız”

Fethiye İlçesinde Başkan Alim Karaca’yı makamında ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, ardından 11. Fethiye Kültür Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen yürüyüşe katıldı. Farklı birçok sivil toplum, eğitim ve spor kuruluşlarının katıldığı yürüyüş renkli görüntülere sahne oldu. Kortej Fethiye Beşkaza meydanında sona ererken burada Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan sahneden müzik dinletisi gerçekleştirildi. Konserden önce konuşan Muğla Büyükşehir belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyeti’nin temeli kültürdür demiştir. Çok büyük medeniyetlere ev sahipliği yapmış Muğla’mızın geçmişten gelen bu kültürel değerleriyle geleceğe taşınması gerekiyor. Gelecekte kültür turizmi deniz turizminden daha ileride olacaktır. Ve bizde kültürel öğelerimiz açısından çok büyük servete sahibiz. Önümüzdeki yıl Alim başkanım ve diğer katıılımcılarla birlikte bu festivali daha üst seviyelere çıkaracağız. Önümüzdeki 5 yıl içinde Fethiye’de Alim başkanımla birlikte önemli alt yapı ve üst yapı çalışmalarına imza atacağız. Yine bir şenlik havası içinde hep birlikte temel atmalarda ve açılışlarda buluşacağız. Çünkü Muğlamız ve güzel ilçemiz Fethiye hizmetin en iyisini hak ediyor.” dedi.