Fethiye ve Milas’ta Kısa Mola Faaliyetleri Başladı

11.07.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Kısa Mola hizmeti Milas ve Fethiye’de yeni merkezlerin kurulmasıyla daha ulaşılabilir hale geldi.

Büyükşehir Belediyesi’nin Menteşe’de başlattığı ve Türkiye’de ilk olan Kısa Mola hizmeti kapsamında iki ilçede daha merkez kuruldu. Fethiye ve Milas’ta kurulan merkezlerle daha çok vatandaşa hizmet verilmesi hedefleniyor.

Milas’ta Kısa Mola Merkezi’nin kurulmasının ardından hizmetten faydalanan vatandaşlar ilk etkinliklerine katıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin Milas’ta gerçekleştirdiği Denizcilik ve Kabotaj bayramı konserine aileleriyle katılan vatandaşlar, gönüllerince eğlenerek güzel bir akşam geçirdiler.

Fethiye’de ise Kısa Mola Merkezi Seyid Ali Çamcı isimli vatandaşın bir ilkini gerçekleştirdi. Kısa Mola ile sosyal yaşama daha aktif bir şekilde katılmaya başlayan Çamcı, burada bir ilkini de gerçekleştirdi. Merkezin bahçesinde kurulan engelsiz salıncağa binerek ilkini gerçekleştiren Çamcı büyük sevinç yaşadı.