Meclis Canlı

Fethiye Muhtarları’ndan Muhtarlar Masası’na ve MUSKİ’ye Övgü


05.12.2016


Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı ve beraberindeki Fethiye ilçesi muhtarları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerinde yaptığı hizmetlerden, yatırımlarında memnun olan Fethiye Muhtarları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı ve Karagedik Mahallesi Muhtarı Niyazi Canözü, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün’ü ziyarette, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin bütün hizmetlerinden memnun olduklarını, ama özellikle Muhtarlar Masası ve MUSKİ’nin hizmetlerinden, kendilerine yaklaşımından, çok çabuk çözüm üretmesinden büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Günün her saati Muhtarlar Masası’na istek ve taleplerini iletebildiklerini söyleyen dernek başkanı Muhtarlar Masası’nda kendilerine hizmetin çözümü konusunda geri dönüş yaparak bilgilendirdiğini, MUSKİ’nin de hangi saat olursa olsun yaşanan su sıkıntısını anında çözdüğünü söyledi ve bu hizmetler için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür etti.

Söz Verdiğimiz Hizmetleri Gerçekleştirmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz

Muğla’nın Büyükşehir Belediyesi olmasından sonra hizmet anlamında verilen sözlerin tek tek yerine getirildiğini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, mahallelerinde ve ilçelerinde yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyet için kendisini ziyaret eden muhtarlara ziyaretleri için teşekkür etti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğlamızın 13 ilçesinde önem ve aciliyet sırasına göre eşit ve adil biçimde hizmet veriyor, sizlere 2016’da neler yapacağımızı anlattığımız kitapçıklarda da yazan hizmetlerimizi tek tek hayata geçiriyoruz. Sizlerin Büyükşehir Belediyesi hizmetlerine, birimlere daha çabuk ulaşmanız için kurduğumuz Muhtarlar Masa’mızdan memnuniyetiniz bizler için önemli. 444 48 01-8 numarasını tuşlayarak günün her saati bizlere ulaşabiliyor, istek ve talebinizi iletebiliyorsunuz. Bütün görüşmelerin kayıt altına alındığı sistemimizde istek ve talebiniz değerlendirilerek size ekiplerimiz tarafından da en kısa sürede bilgi veriliyor. Sevgi, hoşgörü ve güleryüzle hizmet anlayışı ile çalışan birimlerimizle mahallerinde Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde olan siz muhtarlarımızla vatandaşlarımıza, Muğlamıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.