Fethiye Kültür Sanat Festivali’nde orkestra rüzgârı

27.05.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Fethiye Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilen 11. Uluslararası Fethiye Kültür Sanat Festivali çerçevesinde Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Konseri gerçekleştirildi.

Fethiye Beş Kaza Meydanı’nda yapılan Şef Münif Akalın yönetimindeki konserde solist olarak Aslı Omağ yer aldı.

A.Dvorak, J. Brahms, A.Marquez, W.A. Mozart, F. Lehar’dan eserlerin çalındığı konserde Âşık Veysel’den Uzun İnce Bir Yoldayım, Necip Celal Antel’den Sevdim Bir Genç Kadını, Reşid Behbudov’dan Nazende Sevgilim ve Şebnem Ferah’tan Sil Baştan şarkılarını seslendiren Aslı Omağ dinleyenleri mest etti.

Konser sonunda 11. Uluslararası Fethiye Kültür Sanat Festivali Başkanı Mustafa Şıkman tarafından Şef Münif Akalın ve solist Aslı Omağ’a plaket ve çiçek takdim edildi.