Meclis Canlı

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkan Gürün’ü Ziyaret Etti


24.02.2015

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Serap Ülkü Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti ve Başkan Gürün’e Beşiktaşlı futbolcu Demba Ba’nın imzaladığı Beşiktaş forması hediye ettiler.

Ziyarette konuşan Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Serap Ülkü Özdemir, derneklerinin yeni kurulduğunu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün Beşiktaş taraftarı olduklarını bildikleri için kendisini ziyaret etmek istediklerini söyledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği yönetim kuruluna ziyaretleri için teşekkür etti ve derneğe faaliyetlerinde başarılar diledi. Başkan Gürün; “Süper Lig Süleyman Seba sezonunda Beşiktaşımız ikinci sırada, aynı zamanda UEFA Avrupa Ligi’nde de Perşembe günü Liverpool takımıyla zorlu bir maça çıkacağız. Beşiktaş’ımıza onursal başkanımız Süleyman Seba’nın isminin verildiği 2014-2015 sezonunda ve UEFA Avrupa Ligi’nde başarılar diliyorum. Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği’ne de ziyaretleri için teşekkür ediyor, derneğe faaliyetlerinde başarılar diliyorum.” dedi.