Fen İşleri Ekipleri’nden Yoğun Mesai

01.06.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, sağanak yağmurlar nedeniyle bozulan yolların bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, sağanak yağmurlar nedeniyle bozulan yolların bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mevsim şartlarının normale dönmesi ile asfalt bakım çalışmalarına başlayan ekipler, Seydikemer İlçesi Bayır Mahallesi ve Köyceğiz İlçesi Toparlar Mahallesinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç yapılan çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Yağışlar nedeniyle bozulan yollarda bakım onarım çalışmalarına hava sıcaklıklarının normale dönmesi ile birlikte başlandı. Birçok İlçede vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak ve ulaşım esnasında yolları daha güvenli hale getirmek  için Daire Başkanlığımıza bağlı ekipler aralıksız çalışmalarına devam ediyor.”