Farklı Kuşaklar 100 Yaş Evi’nde Bir Araya Geliyor

18.05.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’nde bulunan vatandaşlarla bir araya gelen gençler hem sohbet etme hem de tecrübelerinden yararlanma fırsatı buluyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 2018 yılı Nisan ayında hizmete açtığı Nilüfer Caner 100 Yaş Evi, her kuşaktan bireylerin ilgisini görüyor. 100 Yaş Evi’nde sosyal aktivitelere katılıp, farklı etkinliklere katılma fırsatı bulunan vatandaşlar hobi odaları ve atölyelerde çalışmalar yapma fırsatı buluyorlar.

Çoğunluğunun üniversite öğrencisi olduğu gençler ise Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’nde bulunan vatandaşlarla belirli zamanlarda bir araya geliyor. Vatandaşlar kendilerini ziyaret eden öğrencilerden öğrenim gördükleri alanlar hakkında bilgiler alırken, onlar da öğrencilere hayatlarındaki çeşitli tecrübelerini aktarıyor.