Eve Giren Yılanı İtfaiye Ekipleri Çıkardı

15.04.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Fethiye İlçesinde bir eve giren yılanı çıkararak doğaya bıraktı.

Fethiye İlçesi Çatalarık Mahallesinde vatandaşlardan gelen ihbar üzerine olay yerine giden Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Fethiye Grup Amirliği ekipleri, evin içerisindeki yılanı aparat yardımıyla çıkararak doğal ortamına bıraktı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl, sıcakların artmasıyla birlikte özellikle kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşları yılanlara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Çöl, vatandaşların yaşam alanlarında yılan görmeleri halinde ilçe veteriner hizmetleri, barınak birimleri veya 112 Acil Çağrı Merkezini aramaları konusunda hatırlatmada bulundu.