Meclis Canlı

Evde Bakım Hizmeti Aylık Değerlendirme Toplantısı Yapıldı


05.02.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Evde Bakım Hizmetleri ocak ayı değerlendirme toplantısı yapıldı.

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nın Evde Bakım Hizmeti kapsamında ocak ayı içerisinde yapılan faaliyetlerin ve hizmetlerin değerlendirildiği toplantıya ilçelerde görev yapan doktor, hemşire, sağlık memuru ve sosyal hizmetler sorumluları da katıldı. Toplantıda ocak ayında 487 yeni hanenin ziyaret edilerek bir çok ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşıldığı belirtildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç konu ile ilgili yaptığı açıklamada, aylık değerlendirme toplantılarının çok verimli geçtiğini ve daha fazla vatandaşa hizmet götürmek için bu tarz toplantıların sürekli olarak devam edeceğini söyledi. Hacı Koç; “Evde Bakım Hizmetinde görevli personelimiz özverili bir çalışma yürütüyor. Ocak ayında Menteşe, Milas, Ortaca ve Fethiye ilçelerimizde evde bakım hizmetleri kapsamında 487 hane ziyaret edilerek sağlık personellerimiz tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza pansuman, yara bakımı, hasta temizliği gibi hizmetler verildi. Muğla ili genelinde evde bakım hizmetini sürekli kılarak ve genişleterek yapmaya devam edeceğiz.”dedi.