Ev ve Süs Hayvanları İçin Sertifikalı Eğitim

01.12.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi, “Ev ve Süs Hayvanları Satışını Yapan veya Yapacak Olanlara” yönelik sertifikalı eğitim programı 5 Aralık’ta yapılacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin “Ev veya Süs Hayvanları Satışını Yapan ve Yapacak Olanlara” yönelik sertifikalı eğitim programı 5 Aralık Pazartesi günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak. Bir gün sürecek olan program saat 10.00’da başlayacak.

Konu hakkında yapılan açıklamada 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu ve bu kanunun uygulama yönetmeliği belediyelere bazı yükümlülükler ve sorumlulukların getirdiği, bu anlayışla vatandaşlar için bu tür eğitim ve kurs programlarına önem verildiği belirtildi. Yapılacak eğitimin sonrasında katılımcılara sertifika verileceği de alınan bilgiler arasında yer aldı.