“Engelsİzciler” Kütüphanede

09.10.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin engelli bireylere yönelik olarak başlattığı “Engelsİzciler” projesi kapsamında izciler kütüphane ziyaretinde bulundu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin engelli bireylere ve ailelere yönelik olarak başlattığı Türkiye’de ilk olan “Kısa Mola” hizmeti vatandaşları memnun etmeye devam ediyor. Kısa Mola Hizmeti kapsamında hayata geçirilen “Engelsİzciler” projesiyle izci olan bireyler etkinliklerine daha önce yaptıkları kampın ardından kütüphane ziyaretiyle devam ettiler.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Engelsİzcileri Yıldız Oymağı’ndan İnek ve Vak Vak Obaları, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde bulunan kütüphaneyi izci liderleri ile birlikte ziyaret etti. Kütüphane görevliler tarafından kütüphaneden nasıl yararlanılacağı konusunda bilgiler alan Engelsİzciler kütüphanede kitap okudu. Daha sonra Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi kampüsünü gezen izciler eğlenceli vakit geçirdi.