Meclis Canlı

Engelsiz Ritim Topluluğu için başvurular yarın sona eriyor


25.11.2019


Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin “Engelli olmak hayattan kopmak değildir” ve “Hayata katılım için engel yok” sloganı ile başlattığı Engelsiz Ritim Topluluğu seçmeleri için başvurular 26 Kasım Salı günü (yarın) sona eriyor.

Sosyal Belediyecilik hizmetlerinde çığır açan Muğla Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşlar ile ilgili projelerini de hayata geçirmeye devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin “Engelli olmak hayattan kopmak değildir” ve “Hayata katılım için engel yok” sloganı ile başlattığı Engelsiz Ritim Topluluğu seçmeleri için başvurular 26 Kasım Salı günü (yarın) sona eriyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Engelsiz Ritim Topluluğu seçmelerine, iletişim kurabilen hafif düzey otizm ve hafif düzey mental retardasyon bulunan vatandaşlar başvurabiliyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi Konservatuvar Servisi’ne yapılacak başvurular 26 Kasım Salı günü saat 18.00’de sona eriyor.

Başvuruların sona ermesinin ardından 27 Kasım Çarşamba günü saat 16.00’da Düğerek Sosyal Tesislerinde sınav düzenlenecek.