Meclis Canlı

Engelliler Dernekleri’nden Başkan Gürün’e Ziyaret


10.05.2017

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Muğla Engelli Dernekleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla Engelliler Derneği, Muğla Zihinsel Engelliler Derneği ve Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti. Muğla’da engelliler için Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı Kısa Mola, Engelli nakil hizmeti, engelli plajlar gibi hizmetler ve destekler için teşekkür eden dernek yöneticileri istek ve önerilerini de Başkan Gürün’e ilettiler.

Muğla’da Engelleri Sevgi ve Hizmetlerimizle Aşıyoruz

Engellerin sevgi ve hoşgörüyle birlikte aşılacağını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, engelsiz bir şehir yaratmak için Büyükşehir Belediyesi olarak çalıştıklarını belirtti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğlamızda Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetlerimizde bütün vatandaşlarımıza yönelik projeleri hayata geçiriyoruz. Türkiye’de ilk olan Kısa Mola Hizmeti ile engelli bireye sahip ailelerimizin özellikle annelerimizin evlatlarını süreli olarak güvenle emanet edebileceği bir tesisi Muğlamıza kazandırdık. Engelsiz plajlarımızla, engelli vatandaşlarımızı denizle buluşturuyoruz. Evde bakım ve engelli nakil araçlarımızla da onların her zaman yanındayız. Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayat içerisinde daha fazla görünür olması, kendilerini daha rahat ve mutlu hissetmeleri için hizmetlerimiz ve çalışmalarımız devam edecek. Bu özel haftada engelli derneklerimize ve Aile ve Sosyal Politikalar il müdür yardımcımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.