Engelleri Sporla Aşıyoruz Şenliği

11.12.2014

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı “Engelleri Sporla Aşalım” şenliği düzenliyor.

Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı’nın düzenleyeceği “Engelleri Sporla Aşalım” şenliği 13 Aralık Cumartesi günü saat 11.00’ de Düğerek Sosyal Tesis ve Spor salonunda gerçekleşecek. Şenliğe, Menteşe Engelli Çalışma Grubu, Ortaca Engelli Çalışma Grubu, Bodrum Yahşi Özel Sporcular Kulübü, Fethiye Özel Sporcular Kulübü, Muğla Engelsiz Spor Kulübü, Milas Özel Sporcular Kulübü ve Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcuları katılacak.

“Engelleri Sporla Aşalım” şenliğinde engelli sporcular temel becerilerini destekleyecek istasyon çalışmalarının yanı sıra eğitmenler eşliğinde voleybol, basketbol, halk oyunları ve futsal (Salon Futbolu) branşlarındaki etkinlerde de yer alacak. Engelli vatandaşlarımızın daha mutlu ve sosyal bir yaşam sürmeleri için bu tarz şenlik ve etkinlikleri sıklıkla düzenlediklerini belirten Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan: “13 Aralık Cumartesi günü “Engelleri Sporla Aşalım” şenliğimize tüm vatandaşlarımız davetlidir.” dedi.