Eğitimli Personel, Kaliteli Hizmet

05.02.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi eğitimli personel kaliteli hizmet anlayışıyla hizmet içi eğitimlerine devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi kurulduğu günden bu yana eğitimli personel kaliteli hizmet anlayışıyla vatandaşlarına çözüm odaklı hizmet sunmak için çeşitli konularda hizmet içi eğitimler gerçekleştiriyor. Kurulduğu günden bu yana 207 hizmet içi eğitim gerçekleştiren Muğla Büyükşehir Belediyesi 2017 yılında ise 81 eğitim gerçekleştirdi. Yapılan eğitimlere Muğla Büyükşehir Belediyesi personelinin yanı sıra MUSKİ ve ilçe belediyelerinin personeli de katılıyor.

Hizmet içi eğitimler kapsamında 2018 yılının ilk ayında ise ilkyardım, temel iş sağlığı ve güvenliği, deprem ve doğal afet bilinci ile öfke kontrolü konularında 4 eğitim gerçekleştirildi.