Meclis Canlı

Eğitim Temalı Karikatür Yarışması Başvuruları Devam Ediyor


01.04.2023


Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek olan “Eğitim” temalı uluslararası karikatür yarışmasına başvurular devam ediyor.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl farklı konularla düzenlediği uluslararası karikatür yarışmasının başvuruları devam ediyor. Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek “Eğitim” temalı karikatür yarışmasına katılmak isteyenlerin 21 Nisan 2023 Cuma Günü mesai bitimine kadar “Muğla Büyükşehir Belediyesi 4. Uluslararası Karikatür Yarışması’’ başlığı ile sanatçının adı, soyadı, Şehir ve Ülkesi yazılarak, karikatur.yarisma@mugla.bel.tr adresine göndermeleri yeterli olacak.

 

5 Mayıs 2023 tarihinde sonuçları açıklanacak yarışmaya amatör ve profesyonel herkes katılabilecek. Yarışmaya katılmak isteyenler başvuru şartnamesine https://www.mugla.bel.tr/duyuru/mugla-buyuksehir-belediyesi-4-uluslararasi-karikatur-yarismasi-sartnamesi linkinden ulaşılabilecek. Eğitim temalı uluslararası karikatür yarışmasının seçici kurulu ünlü karikatürcüler Gürbüz Doğan Ekşioğlu, Savaş Ünlü, Şevket Yalaz, Abdülkadir Uslu, Sarkis Paçacı, Ahmet Önel, Mehmet Selçuk, Muğla Büyükşehir Belediyesi Raportöründen oluşuyor.

 

Seçici kurul 29 Nisan 2023 tarihinde toplanacak. Uluslararası karikatür yarışmasının sonuçlarını 5 Mayıs 2023 tarihinde açıklanacak.