Meclis Canlı

Dört Mevsim Muğla Fotoğraf Yarışması Başlıyor


03.02.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi “Dört Mevsim Muğla” başlığı altında ulusal bazda fotoğraf yarışması düzenliyor.

Muğla’nın dört mevsim güzellikleri ile tanıtılması amacı ile başlatılan fotoğraf yarışması, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu tarafından da onaylanarak takvime alındı. 30 Eylül tarihine kadar devam edecek olan başvurular Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu web sitesinden yapılabilecek.

Düzenlenen ulusal fotoğraf yarışmasına amatör ve profesyonel bütün fotoğraf sanatçılarını davet eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ; “ Muğla sadece yaz mevsimi ile değil, kış ve bahar mevsimlerinin de çok güzel geçtiği bir kent. Ayrıca yalnız turizm bölgeleri ile değil tarım ve kültürel değerlerin, güzelliklerin fotoğraf sanatçılarımız tarafından da fark edilmesini ve bu sayede bu cennet bölgenin tüm Türkiye’de tanınmasını istiyoruz. Yarışmamıza katılacak olan bütün fotoğrafçılarımıza şimdiden teşekkür ederim.” Dedi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu yarışmaya 18 yaşını doldurmuş herkes katılabiliyor. Son katılım tarihinin 30 Eylül olduğu yarışmada jüri üyeliğini, fotoğraf sanatçıları Nevzat Çakır, Çerkes Karadağ, İsa Çelik, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonundan ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden birer temsilci yapacak.

Yarışmada birinci olan fotoğrafa 5000 TL, ikinciye 4000 TL, üçüncüye 3000 TL, mansiyon kazanan fotoğrafa ise 750 TL ödül verilecek. Dört Mevsim Muğla fotoğraf yarışmasının şartnamesine itibariyle http://www.tfsf.org.tr ve www.mugla.bel.tr adresinden ulaşılabilir.