“Doğalgaz Bilgilendirme Paneli” 4 Ekim’de

28.09.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve TMMOB Makine Mühendisleri Odası Muğla İl Temsilciliği işbirliği ile ikincisi düzenlenecek olan ‘Doğalgaz Bilgilendirme Paneli’ 4 Ekim 2016’da düzenlenecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Tevfik Demirçalı (MMO Denizli Şube Yönetim Kurulu Başkanı), Muammer Akgün (Bacader Koordinatörü), Erkan Akyol (AYKOME Şube Müdürü) Serdar Akgün (AKMERCAN Muğla Doğalgaz Bölge Müdürü), Aylin Aydın (Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı) ile Münnami Özyurt (Mak. Müh. Odası Muğla İl Yürütme Kurulu Başkanı)’un katılacağı panelde doğalgaz yönetmeliği, kullanım merkezi ve bireysel sistemler, katı yakıtlı merkezi sistemlerin doğalgaza dönüşümü-zorunluluğu-cezaları gibi konular ele alınacak.

Panel, 4 Ekim 2016 Salı günü saat 16.30’da Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak.