Dodurga Mahallesi’nin su sıkıntısı sona erdi

16.01.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Seydikemer İlçesi Dodurga Mahallesi Asar, Bel ve Kızılca mevkilerinin su ihtiyacını karşılamak için başlattığı çalışmaların 1. etabını tamamladı.

İl genelinde birçok noktada devam eden içme suyu hat çalışmalarıyla su sıkıntısı yaşanan bölgelerin sorunlarını çözmeye devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, Seydikemer İlçesi Dodurga Mahallesi Asar, Bel ve Kızılca mevkilerinde yeni içme suyu hat çalışmaları gerçekleştirdi.

3 mevkiiye yeni içme suyu hatları yapıldı

MUSKİ ekipleri tarafından 6 ay süren Seydikemer ilçesi Dodurga Mahallesi İçme Suyu Şebeke Hattı çalışmaları kapsamında içme suyu hattı bulunmayan Asar, Bel ve Kızılca mevkilerine yeni içme suyu hattı çekildi. 3 mevkiiye yaklaşık 8 buçuk kilometre uzunluğunda içme suyu çekerek 1. Etab çalışmaları tamamlayan MUSKİ ekipleri tarafından, bölgeye 3 adet içme suyu deposu yapıldı. Çalışmalar sonucunda Dodurga Mahallesi sakinleri uzun ömürlü ve sıkıntı yaşamayacakları içme suyu hattına sahip oldu.